Followers

Monday, June 1, 2009

naufal & fawzan





hari jumaat lepas lps blk keje, petang tu naufal di ziarah oleh adik fawzan a.k.a putramama..saje nk bagi diorang berkawan2 heheh nnt dh besar senang sikit. naufal bkn main suka lagi main dgn fawzan cuma bila fawzan pegang mainan si naufal pun sibuk nak mainan tu jg padahal ari biasa tak main pun mainan tu...naufal ni la suka buat ibu malu je la..tapi ape pun ibu sgt suka dikunjungi oleh fawzan n mama dia..nnt free kita gi umah fawzan plak ye...

6 comments:

Ameer Yusuf said...

tunggu fawzan tu boleh duduk, nnt boleh main gusti2 plak..hehehhe

lily azliyana @ mama zara said...

eh..eh..mcm mane naufal leh jumpe ngan fawzan nih. azzul n putramama mmg dh kenal lame ek..

azzul said...

ameer yusuf: klu fawzan dh ble duduk mesti nopal kena buli blk hehehe pozan lebih tough body nye...

lily azliyana: sy dh knl dgn mama pozan ni sejak masuk kastam kira2 2 thn dah ler kami sesama duk kt kuarters n buat blog ni pun terpengaruh dgn dia ler...

Ameer Yusuf said...

pengaruh rakan sebaya nie..isk isk... ;p

Putra Mama said...

ok.. nnt naufal dtg umah fawzan yer.. tp umah fawzan agak selerak sikit.. kui..kui..kui

kakyong said...

oooo.. liza & putra mama dok kuarters yg sama... hmmm... baru lah ku tahu...