Followers

Sunday, June 28, 2009

naufal dan motor baru nye....




ini lah wajah2 ceria naufal setelah mendapat motor polis hehehe motor ni di beli di mydear warehouse sale. pg2 sabtu lg ibu dh pesan kt abah kita mesti gak beli motor tu ye la teringin sgt lps tgk motor fawzan n abg hafiy yg comel tu. tp bila p time hr cuti org mmg la sgt ramai, bersesak2 nk pilih brg so ibu mls nk tgk2 brg lain lps dpt apa yg dihajati kita trus je blk umah..maklum le dh janji dgn mama fawzan nk p kenduri kawin anak jiran kitorang...

cite psl motor baru ni, naufal kaki tak smp sgt so ibu atau abah la yg kena tolak motor tu utk bergerak..sakit ler belakang ibu nk tolak naufal oi..cpt la besar ble main sdr..harapan ibu jaga la motor tu baik2 n jgn plak berlumba motor dgn fawzan n abg hafiy ye...

15 comments:

YatieJay said...

Naufal....bwk moto elok2 nanti. Jangan jadik mat rempit tau....heheee....

lily azliyana @ mama zara said...

wah..smalam br tgk fawzan bergaya ngan motor baru. Hari ni turn naufal plak ker dpt motor. seronoknye die ibu belikan motor ek. senyum lebar gitu..=p

ibu_arifa said...

sungguh seronok tu naufal..best dapat motor baru yer.. hati2 yer..jgn sampai terjatuh tau.. cayang naufal :)

kakyong said...

bestnya naufal dah ade motor besor.. bila dah expert nanti, siap kornar2 lipat nanti... merempit dlm rumah jer yer... ;)

azzul said...

mmg naufal teruja sgt dgn motor tu satu umah dh pusing tp ibu yg kena tolak ler heheh nnt ble ajak fawzan main sesama ye

mama erfan said...

sukanye naufal dapat moto police.... seronok sungguh asik sengih2 jer... so cute!

azzul said...

mama erfan mmg dia asyik tersengih2 je bila tgk moto tu heheh

Putra Mama said...

nnt kiter gi taman samer2 yek.. leh bwk motor merempit kat saner.. :)

'irfan hafiy said...

uish... korg neh nk ajar merempit laks.... xper, anak aku pemandu berhemah, dia cume terbalikkan motor tuh pastu main ngan tayar jer... xpon dok tahan motor sambil tekan2 pedal bior motor tuh gerak setempat ...uhuhuhuhu....

azzul said...

yela putamama jgn ckp merempit..ckp ronda naik moto sesama heheh tak pe la hafiy mula2 blaja psl motor tu dulu nnt br test power dia

Yulia said...

pergh..cantek la motor die..bg auntie pinjam bleh? mesti tak bagi punye..hehehehehe...

ibu_umairah said...

salam azzul..lama nya ibu tak jengok kat sini!!!!naufal semakin cerdik..best yer dapat motor warna merah lagi..........

azzul said...

alhamdulilah ibu umairah..perkembangan naufal semakin positif

i_sofia said...

uit naufal... hati2 yerk.. jgn merempit tau!!

ummuabdullahsyaakir said...

Salam Azzul,lma tak jln2 blog ni,eem sukanya Naufal dpt motor baru...hehe