Followers

Friday, May 29, 2009

aktiviti hari ni...

hari ni ibu bawa naufal pergi ppum untuk mengambil blood sample maklum ler mggu depan appointment dgn doktor nk tgk result darah tu n perkembangan naufal sejak 3 bln yg lepas. mcm biasa pepagi lg kita dh kuar...smbil menunggu giliran abah membawak nopal bermain di tempat yg disedialkan. bukan main suka lagi anak ibu ni bermain smp nurse pggl nk amik darah pun tak sedar heheh ibu yg tak sedar sebenarnya...ms amik darah mcm biasa la jugak adegan meraung sampai satu hospital ble dengar...selesai amik darah kita pun blk umah n nopal tertido kepenatan dlm kete..mggu depan kita dtg lg ye...


macho tak dua org jejaka idaman kalbu ni...hehehe

5 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

hee..serupa btol naufal ngan ayahnye..=p

azzul said...

ye terutama skali tang dahi dgn rambut hehehe

PA Ranger said...

like father like son..:D

Putra Mama said...

tp muka still ader muke ko... anak omak...:)

kakyong said...

liza,

masuk lah contest hari bapa...