Followers

Monday, June 1, 2009

shopping baju naufal

ari sabtu plak ibu n abah bawa naufal shopping kat brand outlet, ikano. ibu mmg nk shopping baju raya utk naufal sbb bln dpn ibu akan mula berkursus selama 2 bulan so takut tak sempat nk shoppiing plak nnt. ibu pun sempat la beli beberapa baju kat situ tp x byk pilihan utk babay boy le kebykan baju bb girl je byk..
lepas jln2 kat ikano, ibu ajak plak abah pergi ke warehouse sale kt hytex, kepong tu. orang tak la ramai sgt cuma baju tak byk utk dipilih. ni 1st time ibu dtg tempat ni. punya la panas. naufal n abah tggu kt dlm kete je. yg ibu plg malas nak match kan baju dgn sluar..tensen tul..tp sebab dh dtg ibu beli la juga 3 pasang baju pooh...







baju pooh yg dibeli kat hytex...




baju yg dibeli kat brand outlet....

10 comments:

Ameer Yusuf said...

berapa henggit baju timberland tue..cam menarik ajerk...

lily azliyana @ mama zara said...

hee..leh ke simpan smpai raya tu. silap2 mama dh pakaikan buat jalan kan naufal..(act refer kat diri sndiri. pntang belikan zara baju msti tros pakaikan. tk smpat nk tgu 2, 3 bulan..hehe)

azzul said...

ameer yusuf: dua2 bj timberland tu RM30 lbh..beli jgn tak beli hehehe

lily azliyana : mmg pun konon je nk smpn ry tp mcm nk pki ujung mgu ni je p kenduri kt kg hubby hehehe

ibu_arifa said...

wah mmg shoping sakan nih...cantik2 baju nopal nih..pandai k'liza pilih :)kursus ape yg sampai 2bln tuh?? lama tuh..rindu la nnt

zh-ena said...

dah beli utk raya dah..klu ena beli awal2 takut dh terpakai jea nnti

azzul said...

ibu arifa: sy akan kursus psl perkastaman ni..tu la mesti rindu sgt dgn nopal..

zh-ena: plan mmg utk ry tp biasa ler mmg terpakai punye la heheh

Putra Mama said...

aelaaa.. aku pun gi hari sabtu tu.. baju yg aku beli pun samer... alamat pasni naufal n fawzan jdk twin la...

azzul said...

twin tak seiras...heheheh

Haslinda said...

kt Brand Outlet mmg best bli baju brended2 harga yg berpatutan kan.

kakyong said...

liza pun kastam jugak ker.. sama dgn putra mama? ke u all ni sama tempat koje... :)