Followers

Tuesday, July 7, 2009

berjauhan dgn naufal..

dah agak lama ibu tak sempat update blog ni..maklum la sejak 5 julai ibu dh berangkat ke akmal melaka untuk berkursus selama 2 bulan huhuhu...airmata ibu mengalir lg keranan terpaksa tinggalkan naufal dan abah. kali ni ibu terasa lg sayu sbb naufal terpaksa dijaga oleh abah sbb nenek tak dpt jaga naufal...kesian kt abah kena jaga naufal sensorang je..sabar ye sayang...

aktiviti kat akmal sgt padat mmg memenatkan dlm 2 mgu ni ibu kena berkawad.punya la berat kasut kawad tu..berpeluh2 bawah panas matahari..hari ni hr pertama pun rasa dh pancit heheh...dah setengah hari ibu berkawad, jurulatih cakap ibu dikecualikan sbb br lepas bersalin ( bwh 18 bulan xle berkawad ye)..hehehe ibu jd sgt gumbira kerana tak le berpanas..sebenarnya seronok jg blaja kawad cuma tak tahan kasut tu berat sgt n panas...

hari2 ibu bervideo call dgn naufal..dpt le lepaskan rindu kt anak ibu...2 hari dh mcm 2 bulan ni..camne nk terusakn hari2 mendatang ni....sabor je la...

10 comments:

ibu_arifa said...

kesiannyer...lama tuh 2 bln tu.. seday nyer..

saya pun paling tak suka 'kawad' time2 belajar dulu2...letih + penat GILER!!

AkMa said...

2 bulan?huuuu lamanye..kalau sy x tau la boleh tahan ke x..

sabar ye ibu naufal...

eis kamil said...

lamanya 2 bulan.. harap azzul tabah.

Ameer Yusuf said...

oit2...turun sepoluh!....amboi2 dapat berteduh yea..tak aci laaa cam nie,..mari la rentung sama2....

[-suziey-] said...

waa 2 bln tu..lamanya ..xbole balik langung ke.ish rindu lerrrr kt anak

Putra Mama said...

berjaya gak ko mengescapekan diri dr kawad yer.. mst rmi OKU batch kali nih... SK2 tu dah pki lum??

azzul said...

ye la kawan2 sgt sedey ni huhuhu skang tgh berjurai2 airmata sbb penyelaras katta takle blk mgu ni huhuhu...

ameer yusuf..ko jgn cemburu dgn aku yg mak muda ni..ko pun bapak muda aper..ckp la dgn coach ada bran ka...

putamama..semestinya dah pki demi menjaga muka ku walau pun tak le berpanas sepenuhnya..hehhe ok gak air tu

QQ said...

nape azzul selalu g kursus..nape putramama tu tak kene gi??hehehehehe..saje dengki kat PutraMama..

ummuabdullahsyaakir said...

salam,sabar yea...memang perit terpaksa berjauhan dgn ank..tapi semua utk kebaikn Naufal juga,kan?
Moga tabah..

azzul said...

qq, putramama dh gi kursus tu ms ngandungkan pozan hehehe sy terlmbt ckt sbb ms tu dh dkt nk bsalin...

tq ummuabdullahsyaakir