Followers

Friday, May 22, 2009

award dr kawan2 blog...


award pertama:
tima kasih kt ibu arifa coz bg ibu award ni ms hari ibu yg lepas disebabkan sibuk ibu x sempat nk amik. walau dh kewat ibu tetap nk tampal kat sini hehehhe






award kedua:
diberi oleh lily azliyana@mama zara...nk terima award ni takle senang sgt..hehe jd ibu kena jwb soklan dulu...

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie :

1. ibu suka tgk telatah zara kt blog ni

2. blog ni juga ceria n sentiasa dikemaskini dgn cite2 baru..tak mcm ibu..

3.besday zara sama bulan dgn naufal iaitu April

4. cik lily ni merupakan wife kpd Kapt Riza Shahril Mohd Saad ...fakta ye

5.dah tak tau nk tulih ape..yg penting kwn blog yg best

setiap blogger harus menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya : awat byk sgt ni...

  • malas memasak tp suka mkn..
  • suka kemas umah..tp naufal akan selerakan balik
  • berasal dari kamunting perak..ibu org banjar, tp xtau ckp banjar ye
  • suka tgk wayang tp sejak ade naufal dh xle p tgk dgn hubby
  • berharap akan dpt belajar menjahit..mesin jahit dh beli thn lepas tp smp skang x penah buka lg hehe
  • suka berangan klu dpt jd kaya raya heheh
  • suka gi jalan2 n picnic
  • suka karaoke tp sora mmg tak sedap lgsg heheh
  • ibu nk sgt bb girl..so harap2 adik naufal nnt bb girl
  • ibu sgt menyayangi naufal n mencintai abah...

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka :

  • putramama - kawan ibu yg suka melawa..hehe dia dh mmg dh lawa
  • lamanameeryusuf - satu2 ye follower lelaki blog ibu
  • eus nyer cite - kawan blog yg best
  • zh-ena - husband dia org taiping gak rasanye
  • suziey - anak dia mmg cute sbb tu menang baby cutest contest hehehe
  • akma - suka tgk bb girl dia qamarina..lincah sungguh
  • ifa - nama bb kami hampir sama tang naufal tu
  • ibu aqil - aqilah - suka baca n3 blog dia...
  • haslinda (jounery of a beautiful life) - dia ni kwn blog ibu yg baru..
  • yulia(matahariku) - bb dia pun sama nama dgn naufal...

jadi setelah berpeluh2 buat n3 utk dpt award ni...sudi2 kan la kawan sume time award ni ye

2 comments:

Putra Mama said...

lawakah @ lawakkah?? tq..

[-suziey-] said...

waahh tenkiu for the compliment..erkk amik award je bole..tag tinggal dulu..ekek:D