Followers

Monday, May 25, 2009

piknik kat taman



semalam disebabkan abah blk keje awal jd ibu n abah telah bawa naufal pergi ke taman tasik kelana jaya (ni je yg paling dkt dgn umah). biasanya mmg tiap2 mgu kita spent ms petang kt sini klu xde hal lain, tp ibu mls nk snap gmbr. tapi semalm terajin plak jd ibu pun masuk le sbg entri..kat taman ni petang2 ms weekend agak meriah tambahan ada org main bot control tu.so ramai ler yg dtg lepak2 tgk bot n cuci mata..



gambar pemandangan tasik...

10 comments:

Putra Mama said...

maner gmbr bot nyer??

azzul said...

gmbr bot x dpt di snap sbb laju sgt tiap kali capture bot dh lalu heheh aku bkn reti sgt amik gmbr hhuhu

[-suziey-] said...

perghh layan keindahan tasik..hheehe:p

zh-ena said...

mmg cantik

ibu_umairah said...

wah.....bersantai2 rupanya!!!!hee.heee,,,,nampak mcm best jer tasik tu....hu..hu....

kakyong said...

wah bagus le ptg2 dpt riadah mata sambil santai2..

azzul ada tag utk anda.. sila jenguk ke blog daku yer..
http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/sesi-menjawab-tag-part-3.html

azzul said...

tasik tu ble tahan cantik..n dkt dgn umah so ble dtg every weekend le...

kakyong akan daku amik tag itu yer...

~Ifa~ said...

sonok nye duk kt tasik ye naufal.ada bw roti x bg ikan makan.leh mancing x tasik tuh..???

azzul said...

ifa tasik tu ble mancing tp ari tu x ingat nk bw roti plak hehehe kitorng punye makan je bw

Haslinda said...

amboi naufal..bestnya jalan2 taman tasik..bleh tgk mcm2 bird ada byk kot