Followers

Wednesday, April 29, 2009

Selamat Ulangtahun Pertama sayang....



Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan Ahmad Naufal Aiman..
Allah selamatkan kamu... (2x)

hari ni hari jadi yg pertama naufal..pejam celik, pejam celik dah setahun ank ibu ni membesar. Esok kita p ppum utk cucuk sethn ye...pastu kite p lumut holiday heheh kat sana nnt kita celebrate birthday nopal ye. adiah pun ibu tak beli lg sbb ibu tak sempat nk p shopping lg.

walau apa pun, harapan ibu buat anak ibu yg tersayang ni supaya naufal membesar dgn sihat dan cergas, dimurahkan rezeki oleh allah s.w.t dan menjadi anak yg soleh..amin

Selamat hari lahir sayang dari ibu & abah

11 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Eh..eh..naufal dah setahun yek. Happy 1st Birthday Naufal..!! Semoga membesar jadi anak yg baik, bijak, cerdas dsb yek. Aunty doakan naufal sihat2 selalu . bestnye naufal nak gi jenjalan kan..

Putra Mama said...

hepi buzday nopal.. biler nak buat birthday party nih? Fawzan x sabor nak dtg celebrate.. hehe.. dah besor anak ko liza... biler nak tmbh lg satu??

~mamazahra~ said...

wah, epi beday naufal :D
moga naufal membesar jadik anak yg bijak+baik..

pesanan ikhlas dari Zahra & Co.

AkMa said...

epi b'sday to naufal..aunti dokan semoga naufal sihat sejahtera selalu..

[-suziey-] said...

hepi besday naufal...waa dh setahun dh naufal yek...semoga menjadi ank yg berbakti kpd ibu dan bapa :)

zh-ena said...

selamat hari jadi naufal..semoga membesar ngan sihat n jadi ank yg soleh Amin

ibu_arifa said...

ohh..daku kelewatan pulak nak ucapkan HAPPY BIRTDAY buat Naufal Aiman ni..semoga membesar dgn sihat dan selamat yer..
kiss kiss utk scofild junior ni..

~Ifa~ said...

hepy besday naufal.moga naufal chat selalu di samping ibu dan ayah.

~Ifa~ said...

ada tag utk azzul.amik kt blog saya.jawap ye

i_sofia said...

Heppy 1st birthday Naufal.. wish you had a great year ahead.. love from ibu Naufal :)

azzul said...

sy mewakili nopal wish thank to all :)