Followers

Monday, April 20, 2009

GIGI PERTAMA NAUFAL


ni merupakan perkara yg ibu tunggu2 maklum ler bila tgk bb lain sume tumbuh gigi ms umur 6 bln ke atas. tapi bila tgk naufal tak jugak tumbuh2 giginya..dan pada minggu lepas baru ibu perasan gigi naufal dah kuar sikit...gumbiranya ibu...sebelum tu memang ibu dh perasan mcm putih2 kt gusi naufal, tp ibu ingat tu ulser so ibu pn buat tak tau jer la sbb naufal pun tak nangis bila ibu pegang gusi tu...akhirnye bila dah kuar sikit gigi tu baru la ibu tau yg sebenarnya bkn ulser tp gigi naufal yg pertama..dan yg buat ibu bertambah gembira lagi naufal dah boleh duduk sendiri tanpa bantuan...kat atas ni ibu selitkan gambar gigi naufal yg berjaya di'snap' oleh ibu dgn penuh susah payah sebab anak ibu ni langsung tak bagi ibu pegang mulut dia klu nak tgk gigi...

8 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

wah..congrats naufal dh tumbuh gigi yek..hehehe..dulu zara pon lambat sket tumbuh gigi die. risau jugak kan. last2 bile tumbuh, berderet2 plak. tak lame lagi tumbuhla gigi naufal yg ke-2, 3, 4 .....dn seterusnye tu..=)

Putra Mama said...

akhirnyer berjaya jgk amik gambr gigi tu..kui..kui..kui

ibu_arifa said...

wah..dah mai dah encik gigi tu kat naufal.. bagus!! welcome2

azzul said...

harap2 gigi naufal yg seterusnya akan segera tumbuh heheheh br la comei bila nk senyum...

yginsaf.com said...

chomeyyynyerr..

~Ifa~ said...

naufal dh ada gigi ye.nti nk test gigit apa tu.tunguuuuu.nak saya pun nama naufal gak.br ada 6 btg gigi.skrg tgh test gigit mama.aduss

zh-ena said...

salam ziarah..comel la naufal..kwn saya pun bby dia name naufal..

emmm gigi nak tumbuh erk, harap tak suker gigit la nnti :D

azzul said...

tu la rasa2 nya nama naufal ni mmg name of the year hehehhe idup bb naufal!!!!