Followers

Monday, April 13, 2009

BABY CUTE CONTEST....DI BLOG MAMA AQISH...


ibu tau psl contest ni melalui blog putramama, jadi ibu teringin utk join sama biar bertambah meriah sikit heheh...mana la tau kot naufal ada peluang heheh.

Apa yg menarik tentang naufal...

Di mata ibu naufal adalah bayi paling comel, manja dan menjadi penawar kepada ibu. Naufal seorang anak yg kuat semangat walaupun naufal byk sgt kerenah sejak dilahirkan. Namun dengan senyuman dan tawa riang naufal hati ibu jadi sentiasa ceria. Terima kasih kerana memilih ibu dan memberi peluang kepada ibu utk mencurahkan kasih sayang yg tdk terhingga kpd mu syayang...

Kenapa Naufal layak utk jadi the cutest baby...

Bagi ibu, naufal layak menjadi pemenang kerana senyuman naufal terlalu ikhlas dan menjadikan segala yg pahit bertukar menjadi manis....sebab tu naufal sgt comel di mata ibu...heheheh


JGN LUPER VOTE FOR NAUFAL DI BLOG MAMA AQISH

5 comments:

ibu_arifa said...

wahh..sweetnyer naufal senyum.. nanti saya vote naufal yer.. kiss..kiss..

tgh berkira2 nak join tak contest tu..huhu

azzul said...

jom ler join ibu arifa...baru gempak sikit contest tu...lg ramai lg meriah kan...

[-suziey-] said...

waa sonotnye tgk aufal gelak..good luck ye naufal ;)

lily azliyana @ mama zara said...

hi..salam kenal dr zara n mama.

seronotnye zara jumpe sorang lagi 'april baby'..hehe..nway, aritu pon mula2 pening pk nk celebrate ke tak bday zara. tp memikirkn zara ni anak 1st, bday 1st, n me 1st time berpeluang jd mak orang, tros semngat nk celebrate. alhamdulillahla sume berjalan lncar. tp seronok jugak planning bday bash anak ni. perasaannye same mcm planning nak kawen dulu..serba serbi kena pk n cari..hehehehe..

p/s: Sy add blog azzul kat bloglist sy ye..tq!!

azzul said...

tu lar mamam zara tgh konpius nk celebrate cmne..mgkn p holiday kot...thank add sy kt bloglist