Followers

Monday, April 27, 2009

Hari Keluarga Tempat Kerja ibu....







Hari Sabtu yg lalu (25/4/09) tempat keje ibu iaitu KDRM WPKL, telah adakan sambutan hari Keluarga so ibu pun tak ketinggalan utk bw naufal n abah memeriahkan majlis...ni pertama kali ibu dtg family day yg dianjurkan tmpt keje ibu. Dan utk menambahkan lg keceriaan pd hr tersebut, cawangan ibu telah collect duit dan beli t-shirt agar kita sume sedondon pd hr tsb. warna yg di pilih adlah oren termasuk dgn anak2 skali pki bj oren..heheh cute tak family naufal...

Ada mcm2 sukaneka mcm tarik tali, lari dlm guni, etc tp satu pun ibu tak join hehe coz naufal nangis time ibu nak join..boring tul la bdk ni..naufal plak bkn main lg dpt jumpe kwn xle duk diam smp basah seluar dibuatnye pki je la pampers pas tu. disebabkan cuaca yg panas ibu pun tak tahan nk tgu smp majlis tamat, dlm kul 12.30tghr kite sekuarga pun cabut blk n tapau nasik kt fendi ikan bakar utk mkn tghr. naufal plak lps mkn smbg tido blk smp ptg..heheh ble la ibu berehat..walaupun tak dpt sebrg adiah pd hari tsb hanya bw blk door gift, tp ibu happy sgt sbb dpt bw naufal jumpe kawan2 dia utk bg pendedahan awal kpd naufal utk bersosial heheh

4 comments:

~Ifa~ said...

aik naufal nape nangis tu.papa peluk kuat sgt erk?xpun nie msti kes nk bebas nie.x mau di peluk2.tau sgt la kalu anak dh semakin aktif.....

azzul said...

tepat skali naufal ingin bebas heheh nk amik gmbr sat pun die nangis..lorat sungguh

[-suziey-] said...

waa sgt sonot tgk naufal..cewah pendedahan bersosial gitu..ekek;D

Putra Mama said...

kutip kacang pakai chopstick tu ko x msk ker??