Followers

Sunday, May 2, 2010

Double Trouble..enjoy nye naufal


Sabtu 1 may, klu ikutkan plan ibu nk bawa naufal gi zoo negara sempena birthday naufal. lagipun ibu pun tak pernah bawa naufal ke sana. Tapi disebabkan abah dah berjanji dengan kawan2 dia nk gi konsert mlm tu so abah keberatan nk bawa kita gi zoo. sabor je la..kebetulan kawan ibu pun ade jemput kita sekeluarga ke kenduri doa selamat sempena masuk umah baru auntie dila di tmn bukit idaman, selayang. jadi tengahari tu kita ke sana la makan2 heheh takyah le masak kan..


dalam kul 4 kita pun bertolak balik, n abah dah mula calling2 kawan dia tanya nk gi konsert kul brp. entah apa mimpi nya ibu terasa nk ikut plak heheh sebanarnya ibu tak pernah gi tgk konsert ni sbb ibu rimas kalau bersesak2 dengan orang ramai..dlm perjalanan blk umah tu kita pun singgah di bukit Kiara equestrian utk beli tiket ibu, nasib baik ada lagi huhuh dapat lah ikut...

Jadi dengan jayanya naufal n ibu ikut abah gi tgk Konsert Double Trouble di Bukit Kiara Equestrian, Kl. Konsert ni gabungan kumpulan Wings dan Search. Abah naufal mmg fanatik le sangat dgn muzik rock ni kan..Ibu risau gak takut naufal tak selesa, tapi alih2 naufal yg terlebih enjoy dari konsert belum mula sampai le abis. langsung tak penat, orang nyanyi dia nyanyi (bahasa dia la kan) org tepuk tangan dia tepuk org melentuk kiri kanan dia pun ikut..yg tak tahan org jerit dia pun jerit sama...komen ibu..mm ibu dh tak sanggup kot ikut abah go konsert. lain kali nopal aje la yg pergi dgn abah ye..Hari naufal asyik tido je letih sgt le tu mana tak nya kul 1 pg br kita smp umah smlm hehhe..



kitorang duduk kat belakang..seb baik pki spec ble le nmpk sikit2..

naufal yg sentiasa teruja ketika konsert

heheh last minute plak ibu nk ngikut abah

sebelum konsert




7 comments:

eis said...

salam.
eee naufal dah besar :)

ibu_Arifa said...

amboi naufal..dah p konsert yer. bestnyer dapat join konsert ni. saya tgk kat TV jer hari sabtu tu..hihi

lily azliyana @ mama zara said...

waahhhhh..dahsyatttt..naufal tgk konsert tuh..hihihih..pndai die menghayati mase die sepenuhnya berkonsert ek..=D

btw liza, sy ade anak sedara tau duduk kat kuarters kastam tuh...name die Wana (tk ingat name penuh). org batu pahat. anak die yg sulung gegirl baya nopal n Zara..then skang tgh tunggu hari bersalin anak kedua plak..awk kenal tak..dh lame nak tnye tp asyik lupe jek..hihi

azzul said...

eis: mmg dh besar pun ank bujang sy nih :-P

ibu arifa: naufal klu bab buat bising dia mmg suka n terlebih2 plak tu..

lily: ada few yg sy kenal nama wana nnt sy check it out ye..

cik yuyun said...

hamboi...ibu ke nopal yg excited ni..mcm ibu die jek..heheh

azzul said...

cik yuyun mesti la nopal yg lebih excited hikhik ibu dia tumpang je excited tu..

Putra Mama said...

seb bek nopal x buat trouble kat konsert double trouble tu..