Followers

Monday, May 24, 2010

gi outing utk photoshoot

mmm apa la yg budak kecik ni menung


Dah lama sangat ibu plan nak buat photoshoot utk amik gamabar kita sekeluarga ni. Tapi asyik tertangguh je. Kalau tak abah yg sibuk mesti kita blk kg or photographer tak free heheh. Semalam tercapai gak hasrat ibu utk amik gamabr kita sekeluarga.

Lokasi nya Taman Botani, Putrajaya dalam kul 4.30 petang camtu. Panas tul cuaca semalam nasib baik area nak amik gamabr tu teduh sebab byk pokok.. Photographer ni sebenarnya suami kepada rakan sekerja ibu. Dia memang part time photographer n gambar yang dia ambil pun cantik2..so sape yg berminat nak dapatkan khidmat dia ble le contact kat 012-4488493 (en. syeikh) or kt www.pixeltrigger.com

Cuma yang buat ibu frust sikit, naufal kurang memberikan kerjasama kerana teramat la malunye kepada jurugambar itew...langsung tak mau senyum puas la ibu geletek2, dia ble tahan plak senyum dia tu. bila time tak amik gamabar ble plak dok gelak2 buat bising..sabor je..so ibu tak sabar nk tgk hasil nya nnt. mgkn dalam mggu ni ble dapat kot..ibu cuma dapat cilok 2 gmbr yg en. jurugambar upload kt FB die heheh

9 comments:

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

encem nya naufal (^__^)
pandai tul bergaya depan camera....

azzul said...

ensem la sgt norly..punya la payah nk suh dia bergaya..agaknya 2 ni gmbr yg plg ok kot..ni dpt idea dr cik norly le sbb tgk gmbr zahra cute mute je bila pki profesional photographer

lily azliyana @ mama zara said...

sukenye gmbar naufal yg 1st tuhh!!! pandai die bergaya..hehehhe

azzul said...

lily: bkn main ssh lg nk suh dia buat pose tu :-P

eis said...

pandainya buat posing termenung :)
gambar terang. cantik.

ibu_Arifa said...

wah..wah..patut lah diam jer kak liza lama xupdate blog..si naufal pun dah besar ensem skrg yer..

kire ok lah tu kak..mau jgk dia dok sorang2..dulu si dalila masa umur 8 bulan..ambik jgk photoshoot kat pasaraya..dia tak mo duduk sorang2..menangis..bayar RM100 lebih.gambar yg jd 2-3 keping jer..

azzul said...

ibu arifa: mmg dah slow sikit skang ni update blog..mana taknya asal bukak laptop je si nopal ni dh conquer dulu tgk lagu abc dia kt you tube..klu kejap takpe la ni smp berjam2. nk tggu dia tido jawabnya saya yg tido dulu le heheh..

utk photoshoot ni pun tak byk gmbr yg dpt, photographer inform dlm 30 kpg je dpt tu pun ntah elok ke tak..

hajarus said...

encemnyer naufal... paling sker pic naufal yang 1st tu... pandainyer naufal posing... ;d

Aleesya Safiya said...

amboi dia pny posing... hehehe