Followers

Friday, May 28, 2010

jom tgk wayang


Hari ni ibu n abah saje je amik cuti kebetulan nk bawal naufal p ppum utk amik blood sample. Proses mengambil darah berjalan dgn lancar agaknya sbb naufal pun dh besar n dah biasa sgt nk prosedur ni..Dia nangis sikit je masa jarum dicucuk kat tgn dia pastu dia diam mgkn dh tak rasa sakit kot. kalau selalu tu menangis sampai tersedu sedan la..

memandangkan dah takde buat apa lepas gi hospital, ibu pun dengan gediknya ajak abah tgk wayang. Konon2 nk bw naufal tgk cite kartun Shrek le..Seb baik abah setuju..heheh Jadi kita bertiga tgk wayang kul 1.15pm..Panggung lengang ade la 2 3 org mgkn sebab ari bekerja kan..so senang la sikit ati ibu, bkn ape takut naufal meragam..Tapi naufal rupanya excited beli popcorn dia yg abiskan. Cuma dia ble excite sejam je pastu dia mula boring n ajak berborak, bila ibu suh diam naufal buat dek je. Pastu dia siap jalan2 plak kt dlm panggung tu, mentang1 takde org. ibu pun malas nk layan heheh dok syok layan movie kan... Kesimpulannya nk bawa ke panggung lagi kena piikir dulu 2 3 kali la sbb takut dia jd bosan macam tadi..huhuhu Ibu tepek gambor shrek je la sbb tadi takde amik pic lgsg...

p/s: tgk wayang ni terpengaruh dgn si lily@mamazahra la ni heheh

3 comments:

kakyong said...

1st time bawa ke..?
mungkin dia belum kenal kartun skrek tu pasal tak layan sgt...

azzul said...

ye la kak yong 1st time bawa..mmg sblm ni tak pernah bg dia tgk cite shrek tu pun..mgkn sbb tu kot.

Putra Mama said...

aku pun br tgk citer ni smlm bwk fawzan... fawzan cam biase iklan jer die tgk.. start citer, tido.. best kan shrek yg ni..