Followers

Friday, April 16, 2010

akhirnya..Maxis Broadband

Sebenarnya dari last week lagi nk subscribe maxis broadband ni tapi kebanyakan maxis center yg ibu n abah pergi sume kehabisan stok..so semalam abah terus pergi ke Maxis Center kt KLCC n hooray ada stok..so berjaya la ibu berintenet menggunakan maxis broadband hehehhe ibu telah subscribe pakej RM 68 monthly..So hopefully penggunaan ibu sesuai dgn pakej tu le..at

Sebelum ni ibu pakai intenet celcom yg prepaid tp coverage nya agak slow..most of the time sakit ati je lebey...konon nak jimat le pki prepaid coz mmg takde ms sgt nk online kat umah pun..since maxis dah buat promotion ni takle le lepaskan peluang..i love maxis

5 comments:

hajarus said...

waaa... pasni mesti lagi laju akak update blog kan... ;d

lily azliyana @ mama zara said...

ok tak guna maxis ni..promotion die menarik btol, free modem kan..=p

sy selagi celcom bb ni ok teruskan jekla..act tkdelah laju sgt..tp asal dpt upload gmbar dlm blog kire oklah tuh..haha

[-suziey-] said...

hehe same la kitaa guna maxis..celcom mmg xleh

azzul said...

hajar:..tu la harap2 skang ble spent time utk update blog heheh tu pun klu si kecik tu tak kaco le

lily: sy dah berpaling tadah heheh

suziey: lps bc entri awk yg sy lg bersemangat nk tuko tu heheh

maya amir said...

saya punye maxis ni plak asek2 sangkut..asek2 log out..haiyakkk...