Followers

Monday, November 16, 2009

naufal@Berjaya Times Square








Memandangkan skang ni musim ujan jd mmg takde aktiviti outdoor yg ble kita buat so ibu bawak le nopal yg kebosanan ke Berjaya Times Square hari sabtu lepas..dgn ujan lebat n jalan yg sesak akhirnya kita smp gak kt situ kul 4.30 ptg..naufal yg tido sepanjang perjalanan begitu teruja bila smp je nmpk bkn main meriah lg kt situ..mana tak meriah kan theme park..tp yg tak bestnya sbb nopal msh kecik so ade 4 jenis mainan je yg ble naik iaitu buddy go round, botanic drive, crazy bus dgn fantastic trail..tp ok la kita naik 2 3 kali kan hehehe..naufal punya la tak suka naik buddy go round siap nangis lagi sbb takut dgn kuda yg besar2 tu bergerak..jakun tul anak ibu ni tau...dlm byk2 aktiviti kt sini nopal plg suka time mkn keropok rota..sabor je la..terpaksa la bg jg sbb dia dok pegang keropok tu je ms lalu kt depan kedai snacks kt situ. anyway ibu n abah sgt enjoy bw nopal jln2 ari tu..

9 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

wah..beshnyer nopal main2 kat times square yerk. teringin jugak nk bwk Zara ke sane tp mesti tkleh main byk benda mcm nopal gak kan..hehehe..

fauzi-maya said...

hahah..my son pun takut mende2 yg gerak2 nih..heheh...

azzul said...

betul ler lily tak berbaloi dgn tiket yg kita byr tp ari tu sbb dh bertungkus lumus nk smp ke BTS tu kn msuk gak ler tu pun lps berdiskusi dgn abah nopal huahuahua

fauzi-maya: tu la tgk je mende tu trus nangis bikin malu ibu saje heheh

Putra Mama said...

makan kopok rota gak yg best yer.. aper2 je la nopal.. ;)

eis said...

lama tak pegi BTS. last pegi masa pregnankan anak kedua rasanya huhu. seronok naufal makan rota (mama dia mkn aiskrim) hehe..

azzul said...

mmg pun nopal mkn keropok tu smp tak mau main kt playground pun dok pegang je keropok tu..kesian kt umah mmg tak mkn sekali dpt mcm lps gian la tu..ibu dia plak amik peluang mkn eskrim ahaks

~Ifa~ said...

amboi suka la tuh naufal dpt jln2 sambil mkn kopok rota.hehehe.tp jgn mkn sellau taw kopok.ayah dan anak serupa la.....

azzul said...

ifa, sejak lahir org ckp naufal ni photostat muka abah dia ;p

nuyayun said...

mak nopal vogue x hinggat! :P