Followers

Tuesday, August 4, 2009

aktiviti beberapa minggu yg lepas....

dah lama tak update blog ni. dah bersawang rasanya..ni nak mai menyapu sat...
aktiviti sepanjang kursus ni byk sgt smp aku keletihan setiap hari.renang nye, senaman nye, kelas nye, merentas desa nye, khidmat masyarakat nye..kira banyak lah...

ni pun update blog masa kelas renang..aku kn period jd takle le berenang so amik kesempatan ni update sikit2 le..kalau nk story rasa panjang berjela sgt so aku upload gambar2 je la aktiviti yg telah aku lalui untuk tatapan sume..enjoys

ni gmbr masa merentas desa pki no 64 tp larian taktau le dpt no berapa mcm hampir2 jd org last je heehe




ni gmbr ms abg bomba buat demo fire drill kpd peserta kursus



ni plak ms khidmat msyrkt kt taboh naning, melaka. group ibu bersihkan masjid dan kawasan kubur makam dol said.


Align LeftAlign Centerni plak gmbr dataran pahlawan, melaka.smlm aku n fren gi utk lepas tensen dinner kt sana.


cuma mslh story ni ialah aku tak ingat tarikh ye jd tak le bubuh..harap maap hehehhe esok ade ujian renang plak agak2 aku ble renang tak esok ni...

9 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

huu..banyaknye akt. klu sy tak taula larat lagi tak nk buat sumer tu. sejak ade anak badan sgt berat nk bergerak byk..hehe..

nway, ni kursus ape sbnnye yek. utk peg kastam shj or kursus umum utk kakitangan kjaan..=)

kakyong said...

baru dpt tgk muka liza dgn clear...
yg profil foto tu kecik benor...

nak ulang soklan mama zara... kursus apa ni?

~Ifa~ said...

fuhh...penatnyaaaaaa

zh-ena said...

byknya kursus yg liza sertai..mmg rajin..

vote utk umairah G06 utk contest lil princess..thanks

azzul said...

kenkawan,kursus ni utk peg kanan kastam yg baru diberi ilmu perkastaman.10 mgu lamanya huhuhj bkn rela tp wajib...kakyong muka sy ni dh hitm legam sejak dok melaka ni hehe ena..nnt i vote lil princess ye

azzul said...

kenkawan,kursus ni utk peg kanan kastam yg baru diberi ilmu perkastaman.10 mgu lamanya huhuhj bkn rela tp wajib...kakyong muka sy ni dh hitm legam sejak dok melaka ni hehe ena..nnt i vote lil princess ye

ummuabdullahsyaakir said...

Hehehe smgt akk msuk rentas desa yea..ok lah kak...skurg2nya habiskn juga larian

Mcm saya dlu tak suka klu larian yg lama2 ni,mmg 2nd last atau last lh jawbnya,tapi klu kat padng..4x100 saya blh lagi

Putra Mama said...

apsal aku nmpk ain tu dah cam sebesar Kak Mai jer.. ckp Ain - jgn mare yer.. ;)

Ameer Yusuf said...

menangis lagi ke nak menembak tue..wakakakka..apapun tahniah...kalahkan aku...xpe2...aku akan belajar menembak lagi...