Followers

Friday, January 30, 2009

Percutian pertama naufal....



last week masa cuti CNY aku n hubby bawa naufal holiday kat Port Dickson. Kat sana kami stay kat LeParis Hotel selama 3D/2N. Aku mmg teruja coz ni 1st time bawak naufal p bercuti... takut pun ada risau dia xle biasakan diri tido x pakai buai...Tp alahamdulillah dia tido lebih nyenyak drp biasa..maklum le ada aircond...bdk2 skang mmg manja...Yg paling best bila tgk naufal sgt2 teruja bila aku bw dia swimming kt pool...


3 comments:

Putra Mama said...

Gambar Naufal mandi tu bleh la antar kat majalah mamy & baby.. boleh dpt hadiah..

Noina said...

thanks yek..mohon follow blog awak..

ct said...

alalalalla...baby cian sejuk tu...:)